Hacking etic – Cursuri de instruire Certificare
Hackingul etic este o practică autorizată de ocolire a securității sistemului pentru a identifica potențiale breșe de date și amenințări într-o rețea.
Hacking etic – Cursuri de instruire Certificare
Ce este hackingul etic?
Hackingul etic, cunoscut și sub numele de „white-hat hacking” sau „testare de penetrare”, este o abordare proactivă a gestionării securității cibernetice pentru calculatoare, rețele și aplicații software. În fața peisajului complicat al amenințărilor digitale, numeroase companii apelează la hackeri cu pălărie albă pentru a încerca în mod deliberat să le spargă rețelele pentru a descoperi vulnerabilitățile.
Obiectivul principal al hacking-ului etic este de a identifica și de a raporta vulnerabilitățile potențiale înainte ca acestea să fie exploatate de hackeri rău intenționați. În esență, este vorba de o inginerie inversă a unui atac cibernetic. Distincția esențială între hackerii rău intenționați și hackerii etici constă în intenția din spatele acțiunilor lor. Hackerii etici contribuie prin identificarea punctelor slabe de securitate, ajutând în cele din urmă organizațiile să își îmbunătățească măsurile de securitate și să își protejeze datele.
Cadrul nostru exclusiv de concurs de practică acoperă un program de pregătire cuprinzător pentru a vă pregăti pentru examenul de certificare. Octalogik vă va învăța cele mai recente instrumente de hacking de nivel comercial, tehnici și metodologii utilizate de hackeri și profesioniști în domeniul securității informațiilor pentru a sparge în mod legal o organizație.
Ce veți învăța?
Programul nostru educațional oferă companiilor cunoștințe despre cum să investigheze punctele slabe pe care hackerii rău intenționați le-ar putea exploata sau distruge, să colecteze și să analizeze informațiile pentru a găsi modalități de a consolida securitatea sistemului/rețelei/aplicațiilor și să îmbunătățească amprenta de securitate a informațiilor astfel încât să poată rezista mai bine la atacuri. Echipa noastră împărtășește cele mai bune practici cu privire la modul de prioritizare a riscurilor potențiale și de remediere a acestora.
Participanții studiază modul de gândire și tehnicile hackerilor black hat și cele ale testeriștilor și învață cum să identifice și să corecteze vulnerabilitățile din cadrul rețelelor. Aceștia obțin informații care pot fi aplicate de profesioniștii în domeniul securității din diverse industrii și sectoare, inclusiv apărătorul rețelei, managementul riscului și testerul de asigurare a calității.
Începeți să obțineți:
- Certificare
- Expertiză de la formatori cu experiență
- Cunoștințe aprofundate și informații
- Exerciții de grup
- Exerciții de întrebări și răspunsuri
- Studiu independent
Hackingul etic este o practică autorizată de ocolire a securității sistemului pentru a identifica potențiale breșe de date și amenințări într-o rețea. Compania care deține sistemul sau rețeaua permite inginerilor de securitate cibernetică să efectueze astfel de activități pentru a testa apărarea sistemului. Spre deosebire de hacking-ul rău intenționat, acest proces este planificat, aprobat și, mai important, legal. Hackingul etic este un domeniu de studiu provocator, deoarece necesită stăpânirea a tot ceea ce compune un sistem sau o rețea. Acesta este motivul pentru care certificările au devenit populare în rândul hackerilor etici aspiranți care doresc să-și demonstreze abilitățile și calitatea în fața organizației lor.